Szivárvány Óvoda
Csillagfény Tagóvoda
3300 Eger Tittel Pál út 8.
06-30-749-5371
bobita@agria.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Gyászolnak a Belvárosi Óvodák


Ismét egy kiváló kolléganőtől kell búcsúznunk.
Rácz Aliz Adél a Katica Tagóvoda (Széchenyi utca) óvodapedagógusa hosszú szenvedés után 2018. szeptember 20.-án este örökre lehunyta szemeit...

Első és egyetlen munkahelye ez az óvoda volt. 36 éven keresztül meghatározta személyiségével, munkájával az intézmény arculatát, sikerességét, elismertségét.
A precizitás, példamutatás és segítőkészség jellemezte. Színvonalas módon vett részt a fiatalok gyakorlati tapasztalatszerzésében, fejlődésüket segítette évtizedekig gyakorlatvezetőként, mentorként.

Kreatív, igényes, ember, és kedves, szerény, segítőkész kolléga volt. Sugárzott belőle a gyermekszeretet, a pálya iránti elhivatottság.
Igazi pedagógusként minden óvodása fontos volt számára. Gyermekek sokaságának volt szeretett óvó nénije, a régebbi óvodásai is visszajártak hozzá látogatóba. Szeretettel vették körül a gyerekek, ő pedig magával ragadóan, a személyes varázsával, kellemesen, kedvesen, szakmai meggyőződéssel, kiváló szakmai felkészültséggel, emberségével nevelte a rábízott gyermekeket az óvodai élet szép és nemes világában.

Betegsége alatt is az optimizmus, bizakodás jellemezte.
Sajnos a természettel vívott harcban alulmaradt...


2018. október 6.-án délelőtt 10 órakor csak a hamvait helyezzük örök nyugalomra Egerben a Grőber temetőben, emlékét, személyiségét szívünkben örökké megőrizzük.

Nyugodj békében Alizkánk...


Bemutatkozunk

Óvodánk 1971-ben épült az Eger-patak partján, családias, emberléptékű lakótelep és kertes házak találkozásánál.
Egyik erősségünk a csendes zöldövezet forgalomtól mentes, tiszta levegőjű környezete.
Udvarunk is fás, változatos terepadottságokkal rendelkezik.
Bölcsődével egy épületben működünk, hátrányunk, hogy az óvoda zömmel az emeleti szinten helyezkedik el, így nincs közvetlen kapcsolatunk az udvarunkkal.

Óvodánk 90 férőhelyes, 4 csoportunk megoszlása:
  - heterogén csoport 25 – 25 fő,
  - homogén csoport 15 fő.

A Csillagfény óvoda, egy olyan békés, családias hangulatú, megjelenésében is melegséget hordozó óvoda, ahol gyermek, felnőtt, szülő és vendég is egyaránt jól érzi magát –és mindennap újra örömmel lép be. Régi óvodásaink közül sokan már szülőként bízzák ránk gyermekük nevelését.

Olyan gyermekközpontú, szeretetteljes, családias óvodai légkörbe várjuk a gyermekeket, ahol gondoskodó szeretet övezi őket. Nem siettetjük az óvodai élet megnyilvánulásait, hanem az egyes gyermekek tempójához igazítjuk azokat.

Olyan "védőhálót" alakítunk ki, ami biztonságot, sikert nyújt az iskolai beilleszkedéshez is.


KezdőoldalÉszrevételek

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2018 (c)