Szivárvány Óvoda
Dr. Hibay Károly Tagóvoda
3300 Eger Hibay Károly út 7.
06-30-563-5485
hibayovi@ekvi.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Bemutatkozunk

Óvodánk Eger történelmi belvárosában, műemléki környezetben, közvetlenül a Vár tőszomszédságában található.
Az épület az Eger patak partján, a Dobó tér mögött helyezkedik el. Öt perces sétával megközelíthető az Érsek-kert, városunk történelmi emlékhelyei, kiállítások, múzeumok, melyeket óvodásainkkal rendszeresen felkeresünk. Kiváló lehetőséget kínál számunkra az uszoda közelsége, valamint több zöldövezeti játszótér, mely a szabadidő tartalmas eltöltésének és a gyerekek mozgásfejlődésének fontos színterei.

A Hibay Óvoda épülete régi építésű, ugyanakkor belső helységei tágasak, világosak és barátságosak, mindenképpen a gyerekek biztonságát és kényelmét szolgálják.
Gyerekintézményünkben négy csoport működik, mindegyik külön öltözővel és mosdóval rendelkezik. A csoportszobák otthonosak, az ott dolgozó felnőttek ízlésvilágát tükrözik.
Óvodánk 100 férőhelyes, egy-egy csoportban 25-25 kisgyermek ellátásáról gondoskodunk.
Csoportjainkba vegyes életkorú gyermekek járnak, 3 évestől 6-7 éves korig. Több éves oktatói-nevelői tapasztalattal bizonyítottuk, hogy ez a csoportszervezés sikeres és eredményes, nem csak pedagógus szemmel, hanem a gyerekek és a szülők számára is.

Komplex Prevenciós Óvodai Programunkat évek óta eredményesen és sikeresen valósítottuk meg, mely minden nevelési területet átfogva, komplexen és hatékonyan változatos módszerekkel a megelőzésre fókuszál.

Tagóvodánk saját honlapja: www.hibay.hu
KezdőoldalÉszrevételek

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2019 (c)