Szivárvány Óvoda
Napsugár Tagóvoda
3300 Eger Kodály Z. út 1.
06-30-427-8567
kodalyovi@ekvi.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Gyászolnak a Belvárosi Óvodák


Ismét egy kiváló kolléganőtől kell búcsúznunk.
Rácz Aliz Adél a Katica Tagóvoda (Széchenyi utca) óvodapedagógusa hosszú szenvedés után 2018. szeptember 20.-án este örökre lehunyta szemeit...

Első és egyetlen munkahelye ez az óvoda volt. 36 éven keresztül meghatározta személyiségével, munkájával az intézmény arculatát, sikerességét, elismertségét.
A precizitás, példamutatás és segítőkészség jellemezte. Színvonalas módon vett részt a fiatalok gyakorlati tapasztalatszerzésében, fejlődésüket segítette évtizedekig gyakorlatvezetőként, mentorként.

Kreatív, igényes, ember, és kedves, szerény, segítőkész kolléga volt. Sugárzott belőle a gyermekszeretet, a pálya iránti elhivatottság.
Igazi pedagógusként minden óvodása fontos volt számára. Gyermekek sokaságának volt szeretett óvó nénije, a régebbi óvodásai is visszajártak hozzá látogatóba. Szeretettel vették körül a gyerekek, ő pedig magával ragadóan, a személyes varázsával, kellemesen, kedvesen, szakmai meggyőződéssel, kiváló szakmai felkészültséggel, emberségével nevelte a rábízott gyermekeket az óvodai élet szép és nemes világában.

Betegsége alatt is az optimizmus, bizakodás jellemezte.
Sajnos a természettel vívott harcban alulmaradt...


2018. október 6.-án délelőtt 10 órakor csak a hamvait helyezzük örök nyugalomra Egerben a Grőber temetőben, emlékét, személyiségét szívünkben örökké megőrizzük.

Nyugodj békében Alizkánk...


Bemutatkozunk

Az intézmény 1966-ban került átadásra, s a városban az elsők közé tartozott, mely óvodás gyermekek részére épült.
Az épület belső kialakítása elég szűk. Keskeny a folyosó, a bejárati rész, kevés a kiszolgáló helyiség, az öltöző megfelelő, és korszerű mosdók állnak a gyermekek rendelkezésére. A helyiségek bútorzata esztétikus, jól használható, a falakat kedves dekorációk teszik hangulatossá.
A csoportszobák világosak, napfényesek, hangulatosak, a gyermekek jól érzik benne magukat.

Udvarunk itt is tágas, jól felszerelt, ahol minden gyermek megtalálhatja a mozgásigényének megfelelő biztonságos fejlesztő eszközt. Rossz idő esetén is használható levegőzésre, hisz egy tágas fedett rész is tartozik hozzá.

Nagy örömünkre fenntartónk támogatásával 2012. januárjában - hosszú várakozás után - átadásra került a gyönyörű multifunkciós szobánk, melynek ésszerű kihasználásával lehetővé vált mozgásfejlesztésre épülő programunk még hatékonyabb megvalósítása.

KezdőoldalÉszrevételek

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2018 (c)