Szivárvány Óvoda
Deák Ferenc Tagóvodája
3300 Eger Deák F. út 17.
06-20-334-1050
deakovi@ekvi.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg
Nyíltnap
Kedves leendő Kiscsoportos Szülők!

Óvodánkban a nyílt nap április 20-án 9-től 11-ig és 15-től 16.30-ig tart. Minden érdeklődő szülőt és kisgyermeket szeretettel várunk.

Deák Ferenc Óvoda dolgozói
2022-03-30 10:40:05
Értesítés
Kedves leendő Anyukák, Apukák, Kedves leendő családok!
Sajnos az április 06-ra tervezett nyílt napunk elmarad a jelenlegi helyzetre való tekintettel. Több telefont kaptam azzal kapcsolatosan, hogy lenne-e lehetőség az óvoda megtekintésére. Sajnos azt kell mondanom, hogy nem. De telefonon szívesen állok minden Kedves Szülő rendelkezésére, ha az óvodánkkal kapcsolatosan bármilyen információra szüksége lenne. Tudom, hogy nehéz a döntés az óvoda kiválasztásában, hiszen Egerben sok óvoda van, jobbnál jobb lehetőségekkel, azt is tudom, hogy minden szülő a legjobbat szeretné megtalálni gyermeke számára. Ebben a döntésben szeretnék Önöknek segíteni, ha elfogadják felajánlásomat. Sajnos a tervezett személyes találkozás elmarad, de telefonon várom megkeresésüket!

A beiratkozással kapcsolatosan figyeljék az Egri Polgármesteri Hivatal tájékoztatását! Ott pontosan megtalálnak minden fontos információt, teendőt.

Üdvözlettel a mielőbbi személyes találkozás reményében:

Kovácsné Pásztor Judit
tagóvoda vezető
2020-04-01 10:32:37
NYÍLT NAP
Kedves Szülők!

Óvodánk nyílt napot tart 2020. április 06-án délelőtt 9-11 óráig és 15.30-16.30 óráig. Minden Kedves Szülőt és gyermekeiket nagyon sok szeretettel várja intézményünk felnőtt közössége: óvodapedagógusok, technikai dolgozók és persze az ide járó gyermekek! Számítunk látogatásukra! Ez a nap egy kiváló alkalom arra, hogy megismerjék az óvodánkban folyó pedagógiai munkát,találkozhassanak a gyermekekkel foglalkozó felnőttekkel, megtapasztalhassák kis közösségünk meleg fogadtatását, és betekintést nyerjenek a csoportok vidám hangulatába. Várakozással telve készülünk gyermekeikkel való közös játékra, amit ezen a délelőttön tervezünk saját óvodásainkkal együtt.
Üdvözlettel az első látogatásig! Kovácsné Pásztor Judit tagóvoda vezető
2020-01-30 11:58:27
NYÍLT NAP 2019.
Kedves Szülők!
NYÍLT NAPUNK 2019. április 4-én /csütörtök/ lesz. Délelőtt 8-11-ig, délután 16-17 óráig várjuk a szülőket és a leendő óvodásokat.
2019-02-20 11:11:00
ÓVODAI BEÍRATKOZÁS
Beiratkozás időpontja: 2018. április 23. és 24.
23-án egész nap: 8-17-ig
24-én 13-17-ig
2018-02-13 08:36:26
NYÍLT NAP
Kedves Szülők! Nyílt napunk 2018.április 5-én lesz, 9.00-11.00 és 15.30-16.00 óráig!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
2018-02-13 08:33:33
2017-12-01 13:19:58
Beíratkozás
BEIRATKOZÁS IDŐPONTJA: 2017.április 25. /kedd/ 8-17.30-ig és április 26 /szerda/ 13.00-17.30-ig
2017-03-13 14:05:02
NYÍLT NAP
Kedves Érdeklődők! Óvodánkban a NYÍLT NAP 2017. március 22-én szerdán 8.00 órától 12.00 óráig és 15.00 órától 16.30-ig tart. Szeretettel várjuk a szülőket és gyermekeiket!
2017-03-13 14:01:47
Deák Ferenc Tagóvoda arculata, hitvallásunk hivatásunkról
Deák Ferenc Tagóvoda arculata

„Nem az a feladatunk, hogy a felnövekvő generációnak meggyőződéseket közvetítsünk. Hozzá kell segítenünk, hogy a saját ítélő erejét, a saját felfogóképességét használja. Tanuljon meg a saját szemével nézni a világban. (...) A mi vélekedéseink és meggyőződéseink csak a mi számunkra érvényesek. Az ifjúság elé tárjuk őket, hogy azt mondjuk: így látjuk mi a világot. Nézzétek meg most már ti is, milyennek mutatja magát nektek. Képességeket ébresszünk fel, és ne meggyőződéseket közvetítsünk. Ne a mi igazságainkban higgyen az ifjúság, hanem a mi személyiségünkben. Azt vegyék észre a felnövekvők, hogy mi keresők vagyunk, és őket is a keresők útjára kell vezetnünk.”
(Rudolf Steiner)


Tárgyi, személyi feltételek
Óvodánk a belváros szélén helyezkedik el, az Érsekkert szomszédságában. Közelben az uszoda, színház, Forrás Szabadidőközpont, stadion. Sportolásra, kulturális eseményeken való részvételre minden könnyen elérhető számunkra. Az 1980-as évektől működik óvodaként, előtte úttörőházként szolgálta a gyermekek foglalkoztatását.
Az óvoda biztonságos működési feltételei adottak minden csoportban, a gyermekek kényelmét szolgálják. Foglalkoztatóink tágasak, világosak, jól felszereltek, a gyermekek igényeihez mértek. Berendezésénél nagy gondot fordítottunk a természetes anyagok használatára. Rengeteg cserepes virág díszíti a szobákat.
Intézményünk három csoportos. A csoportok elnevezései is természet közeli gondolkodásmódunkat tükrözi. ( Körömvirág csoport, Napraforgó csoport, Bojtorján csoport) Vegyes életkorú csoportok, melyeknek létszáma eléri a 28 főt. A magas létszám ellenére, jó szervezéssel, eredményes pedagógiai munkát végzünk. A szülők körében kedvelt az óvodánk.
Óvodánk mellett egy közhasznú alapítvány is működik segítve pedagógiai munkánk jobb feltételeit az ide járó gyermekek érdekében. Az alapítvány segítségével fejlesztettük udvarunkat a változatos mozgási lehetőségek megteremtésével. Komplex, többfunkciós mászókák, hinták, mérleghinták, stb…) Az egészséges életmód kialakítását, megőrzését segítette az alapítvány a csoportonkénti víztisztító felszerelésével, egyedi só szobánk megépítésével. Szintén az udvaron felállított több mint húsz négyzetméteres esőház lehetőséget biztosít arra, hogy esőben, napsütésben védelmet adjon a gyermekeknek játék közben. Ezt az építményt ünnepségek megtartásánál is használhatjuk színpadként, de az étkezés is lebonyolítható a nyári időszakban, (a tiszta, szabadlevegőn elfogyasztott tízórai, uzsonna jobban esik a gyermekeknek) valamint egyéb más benti tevékenységet is tudunk az udvaron szervezni nyáridőben. (asztali játékok, kézműves tevékenységek gazdagíthatják udvari játékunkat)
Maga az intézmény épülete régi, de felújításokkal, javításokkal igyekszünk megőrizni állagát.
Két jól felszerelt tornaszobánk biztosítja gyermekeink számára a mindennapi mozgás lehetőségét. Só szobánk – melynek falát parajdi só borítja - az egészség megőrzését szolgálja. Emeleti meseszobánk differenciált tevékenységek megvalósításához biztosítja a feltételeket. Tágas, ligetes, pázsitos udvarunk többfunkciós játszóvárakkal, – a mozgás változott körülmények között való gyakorlását segítve – fajátékokkal felszerelt. Közel 20 négyzetméter alapterületű esőházunk alkalmas kora tavasztól késő őszig az udvari tevékenységek változatos megvalósítására. (étkezés a szabadlevegőn, használhatjuk évzárói műsorainkhoz színpadnak, kedvezőtlen időjárás esetén is szabadlevegőn tartózkodhatunk, nyári melegben hűsölést biztosít.)
Az óvoda alapvető személyi feltételei biztosítottak. Dolgozóink létszáma:11 fő
Óvodapedagógusok létszáma: 6 fő, a felsőfokú óvónői végzettség mellett mindannyian rendelkezünk még valamilyen más, pedagógusi munkánkhoz kapcsolódóan kiegészítő képzettséggel az ének-zene, a bábművészet, a mozgás területén. A pedagógiai munkát segítő munkatársaink a 4 fő szakképesített dajkánk és az 1 fő pedagógiai asszisztensünk.
Dolgozóink életkora 30-50 év között mozog. Óvónőink átlagéletkora 45-50 év.
Dajka nénik életkora átlag 45 év.

Szakmai tevékenységünk

Munkatársaimat odaadó, kitartó, szakmai, hozzáértő munka jellemzi:
• képesek az állandó megújulásra
• nagyfokú hivatás iránti elkötelezettséggel és gyermekszeretettel rendelkeznek
• jó szakemberek egysége
• képesek szakmai irányok meghatározására a helyi igények figyelembevételével
A Deák Ferenc Tagóvoda a Belvárosi Óvodák Pedagógiai Programja szerint - megtartva egyéni arculatunkat, megőrizve értékeinket – dolgozik. Melyben kiemelt szerepe van az egészséges életmódra nevelésnek. Komplex módon jelenik meg a mese, vers, zene, tánc, környezetünk megismerése, logikus gondolkodásra nevelés, melyek tapasztalatokat, élményeket, új ismereteket teremtenek gyermekeink számára. Új törekvésként jelent meg a környezetvédelem hangsúlyosabbá válása. Ezen a területen legfontosabb célunk, hogy a gyermekekben kialakítsunk és megszilárdítsunk egy környezettudatos magatartást. Tiszteljék magukat, társaikat, a felnőtteket, az élő és élettelen környezetüket egyaránt. Legyen alapjellemük része a tolerancia, a segítőkészség, odafigyelés, megértés, elfogadás.
Óvodánk nevelői komoly elhivatottságot éreznek az egészséges életmódra nevelés iránt. A különböző mozgásformák megismertetése a fő célkitűzésünk: vízhez szoktatás úszómozdulatok megtanításával, futás, egyéb atlétikai mozdulatok, lovaglás, rendszeres túrázás, szánkózás, korcsolyázás, téli sítúra, nyári falusi táborok, különböző speciális tornagyakorlatok alkalmazása (delecato) fejlesztő hatással vannak az idegrendszer fejlődésére és azon ki nem épült sérült idegpályák rekonstruálására, ill. regenerációjára, melyek esszenciális szerepet töltenek be az értelmi fejlődésben
A gyermeki személyiség harmonikus fejlődésében azért tartjuk fontosnak a mozgás szerepét, mert születését követően a gyermek fejlődése során értelmi képességei is a mozgással egyidejűleg alakul ki, sokirányú érzékszervi begyakorlással fejlődnek. Ha a mozgástanulás sokirányú tevékenysége nem kezdődik meg ebben a korban, akkor ez a mulasztás a későbbi években nehezen, csak többletmunkával pótolható.

Friss felmérések alapján (Semmelweis-terv) kiderült, hogy Magyarországon a gyermekek izomzata, testi kondíciója és ez által betegségekkel szemben való ellenálló képessége aggasztó állapotban van. A családok kevés figyelmet szentelnek a testedzés, mozgás fontosságára, az egészséges életmód követésére.
Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy a testedzés, a játékos sport minél színesebb, élményt adóbb legyen az óvodai élet során. Mindez fejleszti a gyermekek pozitív magatartását, versenyszellemét, türelmét, kitartását. Testedzés közben fejlődik jelleme, egyre inkább képessé válik mozgásának, viselkedésének tudatos irányítására.
Egyéni arculatunkhoz tartozik, hogy gyermekeink rendszeres vízhez szoktatását, úszásoktatását saját óvodapedagógusaink végzik a szükséges oktatói végzettséggel.
A szakmailag hozzáértő, az óvodás korú gyermekek minden rezdülését ismerő óvodapedagógus vezetésével a víz megszerettetése a legfontosabb.
Mozgásprogramunk célja:
• több mozgásforma megszerettetése, ami szemléletváltást hozhat a gyermekeken keresztül a saját és szüleik életében. Egészségesebb emberekké válhatnak.
• nem sportolókat kell nevelnünk ebben a korban, hanem a mozgás iránti igényt kell elplántálni, a családok mindennapjaiba becsempészni.
• gyermekeinknek elsősorban testmozgásra, játékra van szükségük
• minél több időt töltsenek a szabadlevegőn ( séta, kirándulás, mindennapi szabad játék) ezáltal aktivitásuk, fizikumuk, kitartásuk, immunitásuk erősítése.

Napjainkban újraértelmezett egészség fogalma testi-lelki jól- létet jelent. Nem elég csak a mindennapi egészségünkkel foglalkozni. A lelki egészség kialakítása épp oly fontos a gyermekeknek, nevelőknek, szülőknek egyaránt.
Sokirányú közös tevékenységek végzése, melyeknek eredménye örömérzést kelt, szorosabbra fűzi a csoportokon belüli, az óvodán belüli érzelmi szálakat. Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy szeretettel, alázattal, emberi méltóságot tiszteletben tartva közeledjünk egymás felé. (gyermekek – szülők – nevelők kapcsolatában)
Tapasztalataink szerint sajnos egyre több az önállótlan, gátlásos, stresszes gyermek, növekszik a magatartási-tanulási zavarral küzdő gyermekek száma.
Hisszük, hogy óvodai környezetünk sokat tehet gyermekeink testi-lelki jól-létéért, segítheti kapcsolat teremtő, kommunikációs képességeit, gazdagíthatja érzelmi életét.
Lelki egészség területén kitűzött célunk:
• harmonikus személyiség-fejlesztés, testi, szociális és értelmi érettség kialakítása
• fejlesztésre, edzésre, életmód alakításra helyezzük a hangsúlyt

A TEST-LÉLEK-SZELLEM hármas egységének fejlesztését tartjuk feladatunknak. Ugyan olyan fontosnak tartjuk a fizikum fejlesztését, edzését, egészségben tartását, mint a lélek simogatását a különböző művészeti ágakkal, művekkel. A megfelelő érzelmi biztonság, szeretetteljes elfogadó, megértő, támogató óvodai légkör megteremtésével a szellem táplálása is sokkal könnyebb. A megfelelő programok, irodalmi, zenei anyagok segítségével kialakítunk és átadunk egy olyan szellemiséget, mely nem az ártás elvére épül. Tudatos odafigyelésre nevel, felelősségérzetet alakít ki önmaguk, tetteik, és környezetük iránt.
Nevelési területeinken (mese, vers, ének-zene, környező világ megismerése, vizuális nevelés) komplexitásra törekszünk. A gyermekek kompetencia érzését szem előtt tartva módszereinkben megújulására törekszünk folyamatosan
Hagyományaink ápolása hatékony segítője a gyermekek harmonikus testi-lelki fejlődésének.
A komplexitás lehetőséget rejt az óvodai nevelés számára:
• élményt ad, szórakozást nyújt, ismeretekhez segít, fejleszti az ízlést, közösséget épít, hazaszeretetre nevel, viselkedési mintákat közvetít, megalapozza a gyermek érzelmi, esztétikai, morális biztonságát
• a gyermekek saját és társai megismerésével (ki milyen feladatra alkalmas, miben milyen képessége a legerősebb) saját személyiségét alakíthatja, megalapozhatja, és így szolgálhatja társait és a közösséget
• személyes kapcsolatain keresztül közvetve vagy közvetlenül tanul, kifejleszti kézügyességét, képességeit
• tevékenyen élményeken keresztül fontos tudást szerez. Beilleszkedik, alkalmazkodik környezetéhez
• anyanyelvének szépségét, játékosságát, zeneiségét megízleli
• eligazodik a világ dolgaiban, mérlegel, dönt, normákat, szabályokat alkot és használ
• az egyén szerepe mindig kisebb, mint a közösségé. Az egyén jelen van a munkában, alkotásban, örömben, bánatban, de mindig a közösség a fontos.
• A népi tárgyak formakincse, a technikák, az anyagokkal való munkálkodás kifogyhatatlan lehetőségeket rejt a fejlesztés számára.

Kapcsolatunk a szülői házzal

Eredményes munkánk másik feltétele a szülői házzal való szoros együttműködés. A család meghatározó szerepe a nevelésben vitathatatlan. Minden nevelő feladatának tartja, hogy egy olyan viszonyt alakítson ki gyermekink családjaival, ami tiszteletben tartva egymás kompetenciáját, segítő kezet tudjon nyújtani a nevelésben mindkét félnek.
Ez csak úgy lehetséges, ha ismerjük egymás értékeit, elvárásait. Igyekszünk minden szülővel megismertetni nevelési céljainkat, feladatainkat, értékrendünket. Rendezvényeinken mindig magas számmal jelennek meg. Fogadóórákat nagy érdeklődéssel veszik igénybe, fontosnak tartják véleményünket.
Szülői hátterünk igényes, segítőszándékú. Támogatnak pedagógiai törekvéseinkben. Tárgyi feltételeink javításában odaadóan, lehetőségeik szerint tevékenykednek.
Évről évre jelentős fejlődés megy végbe a szülői közösség működésében. Megválasztott képviselői rendszeresen találkoznak egymással, ahol mindig megbeszélik az aktuális feladatokat. Nagy segítséget nyújtanak nevelő munkánkhoz, óvodai közösségünk alakításához, erősítéséhez. (közös családi hétvégék, közös ünneplések szervező munkájában való részvétel) Szülőcsoportos beszélgetéseink nagy érdeklődésnek örvendenek. Előadássorozatokat is tartunk szakemberek meghívásával, így segítjük a szülők nevelő munkáját. Nyílt napok rendezése alkalmával betekintést nyerhetnek közvetlenül a szülők óvodai mindennapjainkba. fogadóórák alkalmával közvetlen, négyszemközti beszélgetés lehetőségét teremtjük meg a szülőknek. Családlátogatásaink a zökkenőmentes beszoktatás egyik biztosítéka. Szülőértekezleteink megfelelően látogatottak.
Nevelőmunkánk eredményességét a szülőkkel való egyenlő nevelőpartneri viszonyunknak köszönhetjük.
„ Mi a gyermekszeretettel nem elégszünk meg.
Hirdetjük, hogy szeresd és ismerd meg a gyermeket.
Ismerd meg, hogy igazabban szerethessed, hogy mélyebben védelmezhessed, s jobban nevelhessed.” (Papp Lajos)


Egyéb kapcsolataink

Egyéb kapcsolataink kialakítására és fenntartására is nagy gondot fordítunk. Fontos számunkra gyermekszínházakkal, táncházakkal, bölcsődékkel, iskolákkal való kapcsolatunk ápolása. Hozzátartoznak óvodásaink jól létének, lelki harmóniájának megteremtéséhez. Az igényesen kiválasztott kulturális élmények a világról alkotott nézeteiket, ismereteiket alakítja, gazdagítja, látásmódjukat formálja.
2016-12-14 14:53:53
SZÍNHÁZ
2016. november 8-án /kedd , 10.00 óra/ a Gárdonyi Géza Színházba megyünk a Babszem Jankó Gyermekszínház előadásában az Ördög három aranyhajszála című mesét nézzük meg.
2016-11-02 11:39:30
TÖKÖS NAP
Szeretettel várjuk a szülőket családi délutánunkra 2016. november 3-án /csütörtök/ egy közös tőkfaragásra.1/2 4-től lehet jönni, kb. 17.00 óráig maradunk.
Mindenki hozzon magával 1 db tőkőt és faragó eszközt, hogy a gyerekekkel közösen megalkossuk a legszebb faragott tököket.
Mécsest mi biztosítunk, a végén minden tököt beüzemelünk.


Tökös nap

A mi TÖKÖS NAPunk nem a Hallowen ünnepe. Semmi baj vele, de nem magyar ünnep, tiszteljü, de nincs dolgunk vele, nem akarjuk átvenni. Bizonyára nem véletlen, hogy ebben az időszakban több nép is tart szertartást, megemlékezést, hiszen ekkortól rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az sötét órák. A természet megpihen, visszahúzódik,minden elcsendesedik, befelé fordul. Nekünk, embereknek is arra kellene törekednünk, hogy lassuljunk kissé, befelé tekintsünk,elcsendesedjünk,feldolgozzuk magunkban az eltelt év eseményeit. Levonjuk a tanulságokat, elengedjük, amire már nincs szükségünk. Nagyon nehéz ez a felgyorsult, felborult , pörgő világunkban. Ezért fontos hogy tudatosítsuk, meglássuk magunkban, a lelkünk mélyén a FÉNYT, a kicsi lángot, ami örök, s világít a sötét téli éjszakákon is, irányít, utat mutat, melenget.

A célunk az volt, hogy szülők és gyerekek együtt gyújtsák meg ezt a lángot szimbolikusan a tök mélyén, valójában a lelkük mélyén...
De ha csak egy örömteli, vidám együttlét volt,akkor is sokat tettünk.

KÖSZÖNJÜK A LELKES RÉSZVÉTELT!
2016-11-02 11:18:10
Szülői Értekezlet
Kedves Szülők!

2016.szeptember 22-én ( csütörtökön )
17 órától Szülői értekezletre hívjuk Önöket.


Témáink:

A nevelő munkánkkal kapcsolatosan:

- a gyermekek nevelésével kapcsolatos szemléleteink,
elveink, törekvéseink bemutatása
tevékenységi ,- nevelési területenként.
- a gyerekek jelenlegi fejlettségi szintje,
felméréseink, megfigyeléseink alapján
- az elérendő követelményszintek
korcsoportonkénti ismertetése

Egyéb:

- szervezési feladatok
- Alapítványunkban folyó munka bemutatása

A 2016-17-es tanévben várhatóan két szülői értekezletünk lesz.
Ez az első, az évindító szülői értekezletünk.
Minden kedves szülő megjelenésére számítunk!

Óvoda dolgozói
2016-09-08 12:59:40
BEÍRATKOZÁS IDŐPONTJAI: 2016. MÁJUS 2. HÉTFŐ/ 8.00-17.30-IG ÉS 2016. MÁJUS 3. /kedd/ 13.00-17.30-IG helye: Deák Ferenc Tagóvoda / Deák F. u. 17.
2016-03-22 13:01:50
NYíLT NAP: 2016. április 19. /kedd/ 9-11 és 15.30-17.00 óráig
2016-03-22 13:01:38
2016-01-10 23:26:52
Értesítés
Kedves Szülők!

2015.augusztus 24-én nevelés nélküli munkanap lesz óvodánkban. Kérjük, hogy ezen a napon gondoskodjanak gyermekeik elhelyezéséről!
Óvodánk a nyári takarítás után augusztus 25-én / kedden / nyit.
A gyermekek előre megbeszélt beszoktatása is egy nappal eltolódik.
Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét.
Köszönjük megértésüket !

A beszoktatásra érkező gyerekeket tehát 2015. augusztus 25-én várjuk.

Üdvözlettel Kovácsné Pásztor Judit
tagóvodavezető


Eger, 2015-07-31
2015-07-31 12:58:43
Nyugodj békében Ildi!
Fájó szívvel tudatjuk, hogy Cseszneg Lászlóné Ildikó néni a Szivárvány Óvoda Eszterlánc Tagóvodájának óvodapedagógusa 52 éves korában 2015. május 22 -én elhunyt. Szakmaiságodat, gyermekközpontú szellemiségedet, emlékedet megőrizzük. Szívünkben örökké élsz! Nyugodj békében Ildi!
2015-05-29 12:40:37
BEÍRATKOZÁS
Beíratkozás időpontjai:

2015. április 20. /hétfő/ egész nap 8.00-17.30 /helyben/
2015. április 21. kedd /délután 13.00-17.30 /helyben/

PÓTBEÍRATKOZÁS:

2015. április 27. /hétfő/ egész nap 8.00-17.30 Szivárvány Óvoda /székhely/
Eger, Kertész út 38.


A beíratkozáshoz szükséges dokumentumok, adatok:
-gyermek születési anyakönyvi kivonata
-szülő és gyermek lakcímkártyája
-TAJ szám
-személyi szám /lakcímkártyán található/
-nem magyar állampolgárság esetén tartózkodási engedély
-szűlők elérhetősége /telefon, email/
2015-03-16 14:26:57
NYÍLT NAP: 2015. április 13. /hétfő/ 9-11. óra
2015-03-04 11:28:33
ISKOLÁK BEMUTATKOZÁSA
Bemutatkoznak az egri iskolák, valamint közzé teszik a nyílt napok és egyéb rendezvények időpontjait, az iskolába jelentkezés módját.

Helyszín: KEMÉNY FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA

Időpont: 2015.február 5. 17.00 óra
2015-01-26 10:41:09
December 4. : megérkezik a MIKULÁS az óvodába
2014-12-01 10:42:32
December 9. 7.00-12.00 TÉRÍTÉSI DÍJ befizetés
2014-12-01 10:42:27
December 9.: Karácsonyi kiállítás megtekintése a Márai Központban
2014-12-01 10:42:08
December 11. 16.00 órától: Adventi családi játszóház
2014-12-01 10:42:05
December 13. /szombat/: Nevelés nélküli munkanap
2014-12-01 10:41:38
December 16.: Karácsonyi ünnep az óvodában
2014-12-01 10:41:29
PÓTBEIRATKOZÁS
A pótbeíratkozás időpontja: 2014. április 28./hétfő/ 8-16. óra Helye:Szivárvány székhelyóvoda / Eger, Kertész utca 38./
2014-03-04 11:51:30
Szervezeti és Működési szabályzatPedagógiai ProgramHázirendAdatkezelési SzabályzatÉszrevételek


Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2023 (c)