Ney Ferenc Óvoda
Farkasvölgyi Tagóvodája
3300 Eger Farkasvölgy út 4.
06-36-422-891
farkasovi@ekvi.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Bemutatkozunk

Óvodánk belváros közeli helyen található. Eger város egyik legrégebbi óvodája működik a közel 100 éves épületben. A régi, patinás épület kiállta az idő próbáját. Az utóbbi években sokat változott, szépült az intézményünk. Megfelelő külső és belső felszereltséggel, három homogén csoportban fogadjuk az érkező gyermekeket. A csoportszobák világosak, tágasak, jól felszereltek.

Fő célkitűzésünk, hogy a gyermekek szerezzenek sok ismeretet, tapasztalatot. Éljenek meg sok élet-élményhelyzetet közvetlen tevékenységek, cselekvések, tapasztalatok útján. Az udvar teljesen zárt, füves, bokros, fás, virágos. Környezetszépítésért, virágosításért, évente díjazott az óvoda.

Kiemelt feladatnak tekintjük: egészséges életmódra nevelés, mozgásfejlesztés, vízhez szoktatás, tehetséggondozás, hátrányok felzárkóztatása, másság elfogadása.
Nevelőtestületünk természetes igénye, hogy otthonos, érzelmi biztonságot nyújtó környezetben nevelődjenek az óvodánkba behozott gyermekek. Szeretettel várjuk azokat a gyermekeket, akiknek fontos a mozgás szeretetére nevelés, mind ezt változatos programokkal biztosítjuk.

Szervezeti és Működési szabályzatPedagógiai ProgramHázirendÉszrevételek


Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva ".date('Y')." (c)