Egri Kertvárosi Óvoda
Ney Ferenc Tagóvodája
3300 Eger Ifjúság út 7-9.
06-36-419-199, 30/563-5509
neyferencovi@gmail.com
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Bemutatkozunk

Intézményünk a Lajos városban található, mely kertvárosi övezete Egernek. A hetvenes években épült, mely az óta, sok változáson, felújításon ment keresztül. Három csoporttal működünk, melyek vegyes csoportok. Számunkra minden gyermek egy kihívás, akit megismerni, óvni, fejleszteni kell, sok türelemmel, megértéssel, és szeretettel. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően sok új elemmel gazdagodott a nevelőmunkánk.

Küldetés nyilatkozatunk:
"Életre nevelünk, személyes példamutatásunkkal tevékenykedtetünk, s közben a tág világot ismertetjük, melyben fontos számunkra az egyén, a lelki egészség, a derű, a játék, a bizalom."

Nem volt véletlen az óvoda nevének megválasztása sem, hiszen Ney Ferenc is azt hangsúlyozta: "A gyerekek is sokféle természetűek, s mindnyájával nem lehet egyképpen bánni. Ami egyikre hatással van, a másikon nem fog." Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy jól érezzék magukat a gyerekek, szívesen jöjjenek óvodába és a megfelelő időben, kezdjék meg iskolai tanulmányaikat a város bármelyik iskolájában.

A napi tevékenységek széles választékával - ovi foci, úszás, kirándulások, nyári táborozás - várjuk a gyermekeket óvodánkba.

   Magyarország megújul
A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Projekt neve: Pedagógiai kulúra korszerűsítése, pedagógus továbbképzés: drámapedagógia az óvodában. Pedagógus továbbképzések (a pedagógiai kultúra korszerűsítésére, pedagógusok új szerepben) TÁMOP-3.1.5-09/A/2-2009-0026

Projekt leírása: Pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógus továbbképzés: drámapedagógia az óvodában projektre 3.119.220 Ft támogatást kapott az intézmény. A projekt megvalósításának kezdete 2010.08.01., a megvalósítás vége 2012.08.01. Gubáné Hegyi Szilvia a Kecskeméti Főiskolán drámapedagógia szakterületen szakvizsgára felkészítő képzésen vett részt.

Kedvezményezett: Ney Ferenc Óvoda 3300 Eger, Ifjúság u. 7-9.

Közreműködő szervezet: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 1134 Budapest, Váci út 45.


www.nfu.hu   -   www.esza.hu   -   www.nfu.hu/hepih
Szervezeti és Működési szabályzatPedagógiai ProgramHázirendÉszrevételek


Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2021 (c)