Ney Ferenc Óvoda
Epreskert utcai Tagóvodája
3300 Eger Epreskert út 3/A.
06-36-411-934
epresovi@freemail.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Bemutatkozunk

Intézményünk Eger város egyik legszebb részén, a Hajdú hegy lábánál, távol a város zajától, zöldövezetben helyezkedik el. 1970-ben épült, majd 2004-ben új külsőt kapott, teljes körűen felújították, átépítették, melynek eredményeként jelenleg két szinten 8 vegyes életkorú csoporttal működik. Az ízlésesen berendezett csoportszobák mindegyikében van galéria.

Ideális játszóhely az udvar, ahol árnyat adó fák, füves sík és dombos terep, sok-sok zöld növény, az uniós szabványnak megfelelő fajátékok szolgálják a gyermekek egészséges és biztonságos fejlődését.

Intézményünkben organikus népi kultúrán alapuló óvodai nevelés folyik, a néphagyományokat- mindenek előtt a palóc felvidék hagyományait- beépítettük az óvodai élet mindennapjaiba.

Büszkék vagyunk többéves tradícióinkra: az emberélet fordulóival kapcsolatos, vagy jeles napokhoz illeszkedő, az egyes gyermekek egyéni ütemű fejlődését is biztosító- dramatikus játékainkra, amelyek speciális nevelési eszközeinket képezik.

Szeretettel várjuk minden olyan gyermek jelentkezését óvodánkba, akik a népi hagyományok megismerését, a népdalok, a népi játékok varázsát szeretnék átélni és tovább örökíteni.

Szervezeti és Működési szabályzatPedagógiai ProgramHázirendÉszrevételek


Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva ".date('Y')." (c)